ora

Referenciák

Vélemények a ClickonTime-ról

Lassan rutinszerű, hogy reggel a munka megkezdésénél már egyből indítom a ClickTime-ot is. Nyomon tudom követni, hogy mennyi idő alatt végzem el az adott feladatot. A felület könnyen kezelhető, egyszerű és átlátható. Könnyen megkereshetők a feladatlistában a feladatok.
Az időmérő használatával nem kell gondolkozni melyik feladatot mennyi ideig végeztem, csak elindítom és ha kész vagyok az adott feladattal, leállítom. A túlóráim számát nyilván tudom tartani. Nyomon követhető a határidők betartása. (K.E)

Az időmérőnek köszönhetően könnyen lehet vezetni az általam elvégzett feladatokat. Kezdő alkalmazottként, számomra is láthatóvá válik, hogy egyre több feladatot tudok elvégezni, ahogy tudásom egyre nő. Illetve, remélhetőleg a jövőben, a gyorsabb munkavégzésem is láthatóvá válik, ahogy a tapasztalatom nő. (M.A.)

Én a munkanaplóban szoktam rögzíteni a munkavégzéseket, egy-egy feladat befejeztével. Az időmérő akkor jobb, ha hosszabb ideig egy feladattal foglalkozom. Gyorsan lehet berögzíteni a névrészletre kereséssel. A többszőr használatos megjegyzéseket megjegyzi a program, a kezdőbetűk beírásával felajánl egy listát, amiből gyorsan ki lehet választani a keresett feladatot. Ez azért is jó, mert egységesek a megjegyzések. (ez pl. a későbbi adatösszesítéseknél lehet fontos) A letöltött munkanapló-adatokból gyorsan lehet összesítést készíteni egy speciális igényre (pl. munkavállalóra, projektre, adott időszakra) (Ny.H.)

Könnyed kezelhetőség. A feladatok a feladatlistában gyorsan megkereshetők. Elindítom az időmérőt és már kész is, nem kell azon gondolkodnom, mennyi ideig végeztem az adott feladatot. Ha elfelejtettem leállítani vagy rossz feladatot rögzítek sincs gond, mert még aznap tudom javítani. Túlóráimat számon tudom tartani. (K.K)

A ClickonTime rendszer kezelőfelületének használata pofonegyszerű. Ha valaki tud már számítógépes alapprogramokkal dolgozni, használatát egyszerűsége miatt nagyon könnyen elsajátíthatja. A rendszer a kért feladatokat már az első betűk beírásával kilistázza, így a megfelelő nagyon könnyedén megtalálható és kiválasztható. A munkanaplóban időrendi sorrendben láthatók az elvégzett feladatok, ahonnan könnyen listázhatók és kikérhetők.  Így nemcsak emlékezetből, vagy papírról, hanem objektív adatok alapján látszik, hogy mikor és mivel foglalkoztam. Mivel alvállalkozóként dolgozok, a ClickonTime segítségével nagyon gyorsan és pontosan el tudom készíteni a teljesítésigazolásaimat. Az időmérő használatával nem kell utólagosan számolgatnom, hogy melyik feladattal mennyi időt töltöttem. Lehetőség van az aznapi hibajavításra, ha valamit elvétettem, vagy elfelejtettem az időmérőt leállítani. Fontos, hogy a ClickonTime rendszerben láthatók a határidős feladatok, így lehetőségem van saját magam is követni, hogy milyen határidős feladataim maradtak esetleg el. (F.E.)

1 4 4 1

Próbálja ki!

TARTOZZON AZ ÖN CÉGE IS REFERENCIÁINK KÖZÉ!

Kapcsolat

www.clickontime.hu

+36 30 211 2760

info@clickontime.hu

2020. ClickOnTime | webdesign: ArtSamurai Kft.