ora

Miért a ClickonTime?

  • VISSZACSATOLÁS
  • TERVERZÉS
  • TELJESÍTMÉNY
stress

VÁLLALAT ÉS A CLICKONTIME


A ClickonTime csökkenti az adminisztrációs feladatokat és ezek költségeit, segít a feladatok, a tervezett költségvetés betartásában, a folyamatok, erőforrások optimalizálásában és az előírások, megfelelőségek biztosításában. A rendszer elsősorban az automatikus, ismétlődő folyamatok, feladatok ellenőrzésére és nyilvántartására alkalmas.
A kidolgozás során azt vettük figyelembe, habár az egyes cégeknél vannak azonos folyamatok, ezek pontos felépítése és tartalma cégenként eltérő, így olyan rugalmas rendszernek kell működnie, amely képes ezeket az eltéréseket kezelni a céges egyedi jellemzőket figyelembe véve.
Folyamatos visszacsatolást nyújt a felhasználók számára is, a saját teljesítmény értékeléséhez, ami segíti a részletes munkaidő nyilvántartás elfogadását.

A munkatársak teljesítésének értékelése tényekkel támasztható alá, objektív adatokon (is) nyugszik.

Segíti a HR managementet azáltal, hogy naprakész információkat tud nyújtani a nyilvántartásokhoz, a munkavállalók teljesítményértékeléséhez és az eredmény alapú juttatási rendszerhez. Megvalósul a megfelelő ember a megfelelő helyre filozófia. Precízen, pontosan illeszthető a meglévő rendszerekhez és folyamatokhoz.

A rendszerben rögzíthető és adminisztrálható az éves szabadságkeret, szabadság-terv és az egyéb előforduló távollét-típus.

A management részére a beépített jelentéseknek köszönhetően áttekinthető riport mutatja az adott időszakra vonatkozó tervezett és tényleges távolléteket, valamint a ledolgozott munkaidőt.

A cégvezetés dönt, alakítja ki a tartalmakat, és egy rendszerben láthatja az összes folyamatot.
Egyszerű, megbízható, pontos a lekérdezés és az ellenőrzés.
Projektszintű elszámolás válik lehetővé.

A riportok, kimutatások dinamikusan változtathatók, az adatok exportálhatók Excel táblázatokba, vagy grafikonokba. Nincsenek elmaradt feladatok és a duplicitások is kizárhatóak az adminisztrációból. Megvalósítható az IT biztonság erősítése.

1 4 4 1

Próbálja ki!

SPÓROLJON IDŐT CÉGÉNEK!

Kapcsolat

www.clickontime.hu

+36 30 211 2760

info@clickontime.hu

2020. ClickOnTime | webdesign: ArtSamurai Kft.