ora

Bemutatkozás

stress

A CLICKONTIME CSAPATA


Egy cégvezetés számára mindig komoly kérdés a feladatok, a tervezett költségvetések betartása, a folyamatok, erőforrások optimalizálása, az előírások, megfelelőségek biztosítása, valamint a munkatársak munkavégzésének ellenőrzése is, különösen, ha a tevékenység egy része a vezetéstől fizikailag távolabbi helyszínen történik.

Milyen cégeknek és mire nyújt megoldást a ClickonTime?
Ügyfeleink lehetnek azok a KKV-k amelyeknek fontos hogy átláthatóbbá tegyék működési foyamataikat és optimalizálják cégük adminisztrációját.

Az idő a legdrágább eszköz, és bár úgy tűnik, hogy végtelenül áll rendelkezésre, valójában, ami elszalad, az nem pótolható. Ez igaz akkor is, ha szép, személyes pillanatokról van szó, de akkor is, ha a munkaidőről beszélünk.

Egy cég életvitele a cég teljes életét magába foglalja: a termelést-szolgáltatást • a managementet • a HR-t • a jogi szabályozásokat • a pénzügyet • könyvelést • az adminisztrációt • az értékesítést amelyek szervesen összefüggenek egymással.
A ClickonTime bevezetésével és használatával átláthatóbbá válnak a cégek működési folyamatai és csökkenthetők az adminisztrációs feladatok és ezek költségei.

A ClickonTime egy hazai fejlesztésű, intelligens folyamatmanagement-cégéletvezetés rendszer, amelyet teljes egészében hazai IT szakemberek terveztek és fejlesztettek, így bármikor megtalálhatók és rendelkezésre állnak, de a rendszer ötlete és lényege gyakorló cégvezetők fejében született meg. A tapasztalatból, a valós igényekből indult a fejlesztés, így Ön is biztos lehet benne, hogy használata segíteni fogja cégét a mindennapokban.
A fejlesztés során a grafikus leképezés és a gyors adatkinyerés egyformán fontos szempont volt, így a ClickonTime mindkettőre (is) képes.

“Célunk, hogy az általunk kínált rendszer gyors megtérülést hozzon ügyfeleink számára. Szolgáltatásunk segítségével pedig egyenletes és magas színvonalon kívánjuk biztosítani a munkavégzési és ellenőrzési folyamatokat.”


Nyist Csaba ügyvezető

1 4 4 1

Próbálja ki!

Tőlünk megkapja a választ!

Kapcsolat

www.clickontime.hu

+36 30 211 2760

info@clickontime.hu

2020. ClickOnTime | webdesign: ArtSamurai Kft.